tiistai 3. heinäkuuta 2012

Preston Buffalo -punaviini "Sangre de Bisonte"

Edellisen Karahvi-punaviinin vaisuuden takia tähän punaviiniin lisättiin enemmän omia aineksia täyteläisyyden ja värin parantamiseksi: 500 grammaa mustikkaa väriä tuomaan, 150 grammaa rusinoita viinisyyden lisäämiseksi ja 16 grammaa tammilastuja (aika purua on) tammisuuden ja tanniinisuuden voimistamiseksi.


10.6. Presto Buffalo -paketti, tuunaukset, 4,5 kiloa sokeria, nestemääräksi 20 litraa. Alkoi käydä samana päivänä.
19.6. siiviläpussi pois, -8 öksleä, maku lupaava
21.6. käymisen pysäytys
23.6. kirkastusaineet
29.6. Pullotus: jälkimakeutus -10 ökslestä -> -5 öksleen. Tuli 2 viinipussia ja 13 pulloa, lisäksi yksi pullollinen erytritolilla makeutettuna.

Alustavien makutestien mukaan oikein hyvä, voi sanoa jo punaviiniksi. Väriä riittää, maku melko yksinkertainen, mutta riittävä. Voltteja 13,5 %.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...