keskiviikko 15. elokuuta 2012

Presto Citrus Pearl


Tätä Preston Citrus Pearlia tuunattiin lisäämällä kuivattuja appelsiininkuoria (teeaines).

14.7. käymisainepaketti + 30 g appelsiininkuoria, 6 kg sokeria, nestettä tuli yhteensä 23,2 litraa. Käyminen alkoi samana päivänä.


26.7. siiviläpussin kääntö, +5 öksleä, yhä käy
29.7. siiviläpussi pois, alle 0 öksleä
1.8. -6 öksleä, käymisen pysäyttäminen
3.8. kirkastusaineet
10.8. pullotus:
1/2 satsista eli 10 litraa makeutettiin erytritolilla, 535 g -> laskennalliset 15 öksleä, tässä tavoitellaan jälkiruokaviiniä.
1/2 kevytmakeutettiin, 50 g sokeria ja 70 g erytritolia -> -2 öksleä

Tuli 2 pussia ja 2 x 10 pulloa. Prosentteja ehkä 14,5-15 luokkaa?

Molemmat makeusasteet todella maukkaita. Ensimmäinen isompi erytritol-makeutuskokeilu, tästä on hyvä kehittyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...