Ensimmäiset nykyisen harrastuskauden kotiviinit alkavat viettää 2-vuotispäiviään, joten jatkamme "2 vuoden jälkeen" -maistelusarjaa.
Marjaportti pullotettiin 18.3.2012. Viimeiset pullot ovat makoilleet kypsymässä ja pölyttymässä pitkään. Onko kannattanut?
Väri
Alunperinkin Marjaportti taisi olla melko tummaa, mutta kuten kuvasta näkyy, väri on mukavan tumma ja ehkä jopa hiukan rusehtavia sävyjä saanut.
Maku
Voimakkaan marjainen maku on säilynyt. Kypsymistä on tapahtunut, mutta viini ei ole "tiensä päässä" (menossa huonompaan suuntaan). Maku on pehmeä, marjojen hapot ovat ehkä tasoittuneet ajan myötä.
Toisaalta tämä oli niin hyvää jo alussa, että kypsyminen ei ole tuonut yhtä merkittäviä muutoksia kuin Karahvi-"punaviinin" kohdalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti