3.11. Bacchus Sherrino -paketti lisätuunauksena 38 grammaa viikunaa, 4 g aprikoosinsiemeniä ja 250 g luomurusinoita. B1-hiivasta (nopeamman käymisen hiiva) laitettiin puolet, sokeria 5,5 kiloa, fariinisokeria kilo (tämäkin tuunausta), nestettä tuli yhteensä 23,5 litraa.
16.11. +2 öksleä, siiviläpussi pois. OK ensivaikutelma
19.11. 0 öksleä, käymisen pysäytys ja kirkastusaineet
24.11. pullotus: 10 litraa pullotettiin makeuttamatta ja 10 litraa makeutettuna 200 grammalla sokeria, joka nosti makeamman sherryn ökslet lukemaan +8. Kuivaa sherryä tuli 14 pullollista ja makeutettua 13. Viini on hienon värinen ja sisältää hyviä makuja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti